Produse Noi

 
 
SIGILA & SIGILA MOTION (gama rezidentiala SILENT )

Noua gama rezidentiala Casals disponibila in varianta standard cu clapeta antiretur . La cerere in varianta constructiva echipat cu timer , senzor de umiditate sau senzor de miscare. Ventilatoarele din gama SIGILA and SIGILA MOTION sunt foarte silentioase , doar 26 dB(A), garantand un consum scazut de energie . La cerere : 60Hz 110V and 230V.
Descarca Brosura

SYBILO (centrifugal jet fan)

Gama de ventilatoare tip JET Casals este completata de noul model SYBILO , proiectat pentru functionare in interiorul zonei de risc. Certificat pentru 400°C/2h sau 300 °C/2h. Capacitate de miscare a volumelor mari de aer , jet puternic. Carcasa confectionata din tabla de otel galvanizata , echipat cu ventilator cu rotor tip backward de inalta eficienta. Motor cu rulmenti , IP 55, 2 viteze , clasa H , S1 pentru functionare continua si S2 pentru functionare in caz de urgenta
Vezi Catalog

 
PROBAT EEC

Motoarele EEC, propunerea Casals Ventilacion de motoare fără perii cu magnet permanent. Utilizarea acestei tehnologii în dotarea ventilatoarelor ofera avantaje multiple, cum ar fi îmbunătățirea eficienței, reducerea zgomotului, costuri scazute de intretinere, o creștere a duratei utilizare, capacitate crescuta de control al produsului.
Descarca Brosura

Video
CEPHIRUS AND CEPHIRUS LP (recuperator de caldura)

Constructie orizontala sau verticala cu bypass optional . Pierdere de presiune redusa pe filtre cu 60% mai mica decat pe cele standard.
Unitate de recuperare a caldurii aer-aer cu flux incrucisat.F7/F7 (Cephirus). Constructie extraplata varianta Cephirus LP.
Avantaje:
• Montaj vertical 
• Nivel de zgomot redus 
• Asamblare simpla
• Bypass
• Nivel dublu de filtrare
• Kit de evacuare condens
• Duze presiune
• Cutie de legaturi cu protectie la apa
Aplicatii: centre comerciale, scoli, birouri.
Descarca Brosura

 
BT ROOF

Ventilator centrifugal de acoperis
Utilizat in sisteme de ventilatie generala grupuri sanitare sau spatii utilitare
Carcasa din tabla de otel galvanizata vopsita electrostatic.Prevazut cu suport si plasa de protectie.
Descarca Brosura

JET FAN si CIRCULAR JET FAN

Ventilator axial tip JET certificat pentru functionare in caz de incendiu 400°C sau 300°C. Compus dintr-un ventilator axial tubular prevazut cu atenuatoare de zgomot pe aspiratie si refulare. Temperatura maxima la functionarea continua 60°C
Atenuatoarele de zgomot sunt captusite cu vata minerala pentru absorbtie fonica maxima si eliminarii propagarii zgomotului .
Echipat cu motoare trifazate cu functionare intr-o trapta sau doua de viteza . Proiectate pentru ventilatie generala sau evacuarea fumului in caz de incendiu din parcari subterane. Design optimizat ce reduce inaltimea necesara de instalare si asigura functionarea silentioasa.
Descarca Brosura